fbpx
Selecteer een pagina

Hi, ik ben Ester Eijsackers. Welkom bij de cursus ‘Schrijven met je ziel en zaligheid’!

Met Body Mind Health wil ik zo veel mogelijk vrouwen inspireren om een gezonde en ontspannen levensstijl te ontwikkelen. Onder andere met massage en meditatie. Maar het gaat verder dan goed voor je lijf zorgen, goed eten en drinken en voldoende rust. Het gaat om balans. En dan met name de balans in jezelf.

We leven in zo’n hectische wereld en de druk om te presteren en alle ballen in de lucht te houden is enorm. De snelheid waarmee we als mens door het leven rennen is niet gemakkelijk bij te houden voor het spirituele wezen dat we zijn en dus in ons woont. Met als gevolg dat we ergens gaandeweg onszelf ‘verliezen’. Gewoonweg voorbij gerend.

Onze Echte Ik is gebaat bij rust, bij vertraging. Dat is de nummer één reden dat ik pleit om kinderen van jongs af aan al te leren mediteren in plaats van te presteren. Want pas als jij weet wie jij in jouw essentie bent, wat jouw taak is in het leven en welk pad je moet bewandelen, kun je daarnaar handelen en voel jij je in balans.

In deze cursus staan niet jouw schrijverskwaliteiten centraal, maar de reis naar binnen. Naar jouw kern, waarbij je onder andere contact maakt met je ziel, je zielstype, je zielskwaliteiten en zielsmissie.
Vergeet dus alles wat je geleerd hebt over schrijven. Er gelden hier in deze schrijfcursus geen spellings- of grammaticaregels, geen vastomlijnde dichtvormen of andere vooraf bepaalde structuur. Je kunt geen cijfer halen, alleen jezelf op een dieper niveau leren kennen. Je schrijft voor niemand anders dan jezelf. In de reader hieronder staat beschreven wat je kunt verwachten (en wat niet), welke schrijfoefeningen je tegen kunt komen en hoe je met de schrijfoefeningen kunt omgaan.

Maar voordat je de reader downloadt wil ik je herinneren aan jouw volmaaktheid. Misschien ben je daar nog niet zo zeker van, of voel je je verdwaald op je levenspad, of heb je het gevoel dat je ‘iets’ moet doen of zijn en je hebt (nog) geen idee wat… Onthoud; alles wat je nodig hebt zit al in je, onder de sluiers van jouw conditionering ligt het sluimerend te wachten op het licht van jouw ziel. Zoals Ajeet Kaur zingt; jij bent alles. Jij bent prachtig, jij bent de overvloed, jij bent het geluk, want jij bent jouw ziel. Luister maar naar haar prachtige lied dat ik hieronder met je deel.

Geef jezelf de vrijheid om je te leren kennen op de diepere lagen van jouw ‘Zijn’. Ik wens jou veel plezier op deze reis naar innerlijke balans en naar het licht van jouw ziel.

 

“I am the light of my soul
I am beautiful
I am bountiful
I am bliss
I am, I am”

 

Ben je er klaar voor? Klik dan op de gele button hieronder en download de eerste reader!

 

× Hoe kan ik je helpen?