fbpx
Selecteer een pagina

Over mij

Met Body Mind Health wil ik vrouwen inspireren om een gezonde en ontspannen levensstijl te ontwikkelen.

Easy does it! Wij vrouwen geven ons voor 100% in alles wat we doen en soms nog een beetje meer. En dat is erg fijn voor partner, kinderen, werkgever, familieleden, vrienden, buren, kennissen, sportclubs, vrijwilligerswerk…. En sommige vrouwen proberen met het laatste restje energie dat er over is de lat nog hoger te leggen. Natuurlijk is dat niet vol te houden. Klachten liggen op de loer. Fysiek en mentaal. Been there, done that and never again!

Recovering pleaser

Als ‘Recovering Pleaser’ weet ik dat het mijn valkuil is om alles en iedereen voorrang te geven. Maar ik weet nu ook dat het heel ongezond is. Ik negeerde jarenlang mijn fysieke klachten terwijl ik vrolijk verder jongleerde met al mijn (zelfopgelegde) verantwoordelijkheden, totdat ik uiteindelijk alleen nog maar chronisch moe kon zijn. Fysiek en mentaal. Het roer moest om. En dat deed ik. Vanwege mijn achtergrond als natuurgeneeskundige kende ik het pad naar een gezondere levensstijl wel en besloot het te volgen ik voegde daar mindfulness en meditatie aan toe en liet mezelf regelmatig masseren door een heel goede masseur (het is confronterend om te voelen, auw, hoeveel boodschappen jouw body voor jouw mind heeft). De kracht van ontspanning. Ik werd weer mijn eigen energieke zelf, yes!

Body Mind Health

Geïnspireerd besloot ik de meditatiedocentenopleiding en verschillende massageopleidingen te doen. Want ik gun het alle vrouwen om hun eigen energieke zelf te blijven of weer te worden in body, mind & health. Of je nu langskomt voor een afspraak, een groepsles bijwoont, een online cursus volgt, het magazine leest of de podcast beluistert, raak geïnspireerd om meer tijd en energie aan jezelf te besteden. Ontdek dat een ‘tandje minder’ jou juist veel meer gaat brengen en dat gezonder leven veel makkelijker is als je eenmaal weet hoe. Easy does it.

Op jouw gezondheid en energie!

× Hoe kan ik je helpen?