fbpx
Selecteer een pagina

Mediteren kun je leren!

in 3 stappen succesvol aan de slag

Mediteren kun je leren!

in 3 stappen succesvol aan de slag

‘Briljant things happen in calm minds.
Meditate, get calm, be briljant.’

Meditatie is jezelf leren kennen op diepere lagen van jouw zijn. Wie ben jij en wat wil je echt?
Krijg inzicht en leer luisteren naar je eigen ik. Op jouw eigen tempo, op jouw eigen manier.

Iedereen kan mediteren! Heb jij al ontdekt welke meditatievorm het beste bij jou past?

Er zijn zoveel verschillende vormen. Als jij mediteren lastig vindt, heb je gewoon jouw manier nog niet gevonden. Ik help je! In de meditatiecursus (online en offline) proberen we alle vormen uit en vind jij jouw manier én jouw innerlijke kracht, rust en wijsheid.

Kies wat bij jou past

Online cursus

Groepsles

Individueel les

Testimonials

De meditatiecursus van Ester is zeer variërend, wat ik persoonlijk heel prettig vind aangezien ik op deze manier kennis kan maken met verschillende manieren van mediteren. Ze brengt het op een enthousiaste en tegelijkertijd rustgevende manier. Een heerlijke ervaring.

Rosita

In maart van dit jaar ben ik begonnen met een meditatiecursus bij Ester. Nooit geweten dat ik mediteren zo fijn zou vinden en er zo veel aan zou hebben! Mediteren helpt me heel erg om mijn leven wat meer in balans te krijgen. Maar ook zeker om een stukje tijd voor mezelf te vinden. 1x in de maand mediteer ik bij Ester en leer ik allerlei verschillende meditaties zodat ik kan kijken welke meditatie voor mij fijn is. Ik ben heel blij dat ik deze cursus bij Ester mag doen. De manier waarop Ester les geeft is zo ontspannend. Het belangrijkste is dat Ester echt naar je luistert en de meditatie aanpast zodat je er nog meer aan hebt. Zo wordt het nog persoonlijker. Verder vind ik dat Ester deze cursus met zoveel plezier geeft en ze heeft een prettige stem. Ik kan mediteren nu dan ook toepassen in mijn dagelijks leven!

Renate

Mediteren kun je leren! Zo heb ik dat ervaren tijdens de meditatie avonden bij Ester. Door haar heldere uitleg en variatie in de diverse vormen van mediteren weet Ester met haar rustgevende stem een serene en veilige sfeer te creëren waarin je volledig tot jezelf kunt komen. Het heeft mij geleerd om in de hectiek van alle dag een rustig moment in te kunnen bouwen voor mezelf, waardoor ik ook weer meer kan betekenen voor een ander. Dank daarvoor Ester.

Paula

Kies wat bij jou past

× Hoe kan ik je helpen?